Selecteer een pagina

Je lijf als perfecte thermometer

Tip: Hoe gebruik ik het werkboek?
Bekijk de video, luister het audiobestand en vul dan de vragen in. Geef jezelf tijd. Je hoofd zal eerst met alle geijkte (niet zo spannende) antwoorden komen. Daarna komen pas de antwoorden waar het écht om gaat en die ook spannend zijn om te benoemen. Dat proces heeft tijd nodig.

Werkboek

Luister naar het audiofragment

(Volg je de cursus op je mobile, kies dan voor “Listen in browser” en niet via “play on soundcloud”)

 

Welkom bij deze training “Je lijf als perfecte thermometer”

Verbeter jouw leven door naar je lijf te luisteren. Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Wat mag jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voelt voor jou?

Wat je leert

Wanneer we fysieke of mentale klachten ervaren, dan wordt er iets in ons wakker dat het liefste daar zo snel mogelijk vandaan wil. Omdat het te pijnlijk, te lastig, te ongemakkelijk is. In deze cursus nodig ik je uit om op deze ongemakkelijke plek te blijven, zodat jij kan onderzoeken wat daar daadwerkelijk gewild, gehoord of gezien wil worden. Zodat het mogelijk wordt om waarden als gezondheid, vrijheid, vertrouwen en voldoening in jouw leven te gaan realiseren op een manier zoals jij dat het liefste zou willen.

Onze Facebook groep

Forum voor vragen en inzichten

Heb je een vraag?

Mail: info@dokterjuriaan.nl